8 UGERS BALLETFORLØB MED JULIETTE SCHAUFUSS

Home/workshop/8 UGERS BALLETFORLØB MED JULIETTE SCHAUFUSS

8 UGERS BALLETFORLØB MED JULIETTE SCHAUFUSS

🌸8 UGERS BALLETFORLØB MED JULIETTE SCHAUFUSS🌸
13. FEBRUAR – 3. APRIL ▪️ KL. 18:45-20:00 ▪️ JACKS STUDIO AMAGER ▪️ NIVEAU: LET ØVET ▪️ FRA 18 ÅR ▪️ TILMELDING VIA JACKSSTUDIO.DK

Pris 699,- køb her

Vi er, i Jacks Studio, glade for at kunne tilbyde et balletforløb!
Der vil være fokus på grundteknikken i ballet, da holdet starter med en fuld stangskole. Herefter bevæger vi os væk fra barren ud til center og danser videre fra hjørnet.
På et forløb lærer man mere end ved drop-in klasser, da gruppen sætter rammerne for timens opbygning. Som et team går vi i dybden med grundteknikken og arbejder os samlet hen imod noget specifikt, fx styrke og flere detaljer i trinkombinationer.
Ballet giver styrke og smidighed, giver en langstrakt muskulatur, og styrker samtidig koordinationsevnen og det musikalske øre.
Ballet er en fantastisk motionsform, hvor vi også har plads til at have det sjovt og tid til at nyde hver eneste bevægelse og udfordring.

Holdet er for dig, der er let øvet, altså har prøvet ballet før og kan lide at få sved på panden og udfordre din krop.

Ballet er desuden et godt supplement til studiets øvrige Jacks Barre-timer.

OBS:
Hvis du ønsker at prøve Juliettes fantastiske ballet-timer før kurset, er der åbne timer hver onsdag ind til d.13.februar. Kl.18.45-19.45.

Om Juliette Schaufuss:

Juliette er balletuddannet fra 10 års skolegang på Det Kongelige Teaters Balletskole i København, samt Hamborg Balletten, Tyskland, og har ligeledes en international danseuddannelse i bagagen. Hun har medvirket i utallige opsætninger på Gamle Scene, Operaen og Folketeatret, bl.a. som hovedrollen Clara i Nøddeknækkeren.
Siden har hun uddannet sig inden for både ballet, contemporary og jazz (Los Angeles, CA), hata/yin/vinyasa yoga (Cph, DK) samt floor-barre® (Rom, IT) – og har undervist utallige klasser for både børn, unge og voksne på alle niveauer.
Hun ønsker at viderebringe sin kærlighed til dans, musik og bevægelse.
Til daglig underviser hun i hhv. klassisk ballet, floor-barre®, yoga og barre fitness.
Juliette er uddannet filmskuespiller og studerer sang og drama ved siden af undervisningen.

By |januar 17th, 2019|workshop|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment