Jacks FAQ og COVID-19 info

Home/Jacks FAQ og COVID-19 info

Snarlig genåbning af Jacks

Så er vi endelig sikre på at Jacks Studio kommer igennem krisen. Og det er KUN pga. jeres økonomiske støtte. Derfor har vi glædet os til at melde ud, at vi slår dørene op igen for vores holdplan snart, for jer som har støttet os gennem krisen.


Mere info kommer her omkring 8. juni

Information om COVID-19

Snarlig genåbning af Jacks Studio

Vi er meget glade for myndighedernes og regeringens udmelding omkring at fitness centre må åbne igen

  Opdateret d. 15. juni

Har du lånt udstyr skal det returneres snarest så vi kan være klar til genåbning.

I Jacks Studio følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er kundernes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit i lokalerne. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Jacks Studio, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning eller har været udsat for COVID-19 i din omgangskreds.

Bemærk at der i en periode efter genåbning, KUN vil være mulighed for at træne med klip for nye kunder. Vi kommer til at arbejde med stærkt begrænsede antal pladser per hold, og fri træning vil ikke være en mulighed. Alle forudbetalte abonnementer vil blive genaktiverede, dog med nogle begrænsninger.

Særligt vedrørende opsigelser i nedlukningsperioden
Hvis du i perioden fra den tvungne nedlukning den 11. marts og frem, har valgt at opsige dit abonnement, på trods af at vi har sat alle kunder i bero, vil du skulle betale oprettelsesgebyr igen hvis vi åbner. Dog vil der ved en mulig genåbning være et begrænset antal pladser til nye medlemmer, så længe vi er under regler for at holde afstand. Pt. betyder det ½ antal pladser og ½ antal hold. Dette er for at sikre den bedst mulige service for de kunder der er tilbage. Vi håber på jeres forståelse.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT 1 år – UPDATE 15. juni
Alle forudbetalte årsarbonnementer vil blive aktiveret igen når vi også åbner op for indendørs hold i juli og gælde resten af året. Tak for jeres støtte under nedlukningen

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT månedsabonnement – UPDATE 15. juni
Alle abonnementer som blev sat i bero 20. april, vil automatisk starte op igen når vi også åbner op for indendørs hold i juli. Du skal intet foretage dig.

Særligt vedrørende kunder med klippekort
Alle klippekort er automatisk forlænget med resten af året. I nedlukningsperioden opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk, så der også er et Jacks at komme tilbage til. Vi har derfor ekstra-ordinært lukket op for køb af klippekort. Køb her

Særligt vedrørende leje af udstyr i nedlukningsperioden
Alle der har lånt og lejet udstyr i Jacks, bedes returnere dette snarest, så vi kan åbne studiet igen.

Bemærk at du ikke kan blive økonomisk kompenseret, da vi er blevet lukket ned af myndighederne og vi stadig ikke kender længden af den kontrollerede åbning. Vi kan også kun i begrænset omfang, kompensere vores kunder, da der ved genåbning vil være mere begrænsede pladser i en periode.

Træn med os derhjemme

Imens vi venter kan du benytte vores online hjemmetræning og løbende træningsudfordringer via facebook.

Vi glæder os til at se jer igen på den anden side.

VIGTIGT:

Der sker meget hver dag, og der kommer nye udmeldinger fra myndighederne flere gange dagligt. Vi følger anbefalingerne, og er senest pålagt at holde lukket til 10. maj.

Vi skal dog melde ærligt ud til jer, at de hjælpepakker I hører om i pressemeddelelser fra myndighederne, kan trække langt ud. Og at alt skal ordnes manuelt for hvert enkelt berørt selskab. Det betyder at vi risikerer betalingsstandsning i mellemtiden, og det vil vi for alt i verden undgå. For så er der intet Jacks når corona-virussen er slået tilbage.

DU KAN HJÆLPE – støt Jacks på følgende måder:

  • Støttemedlemskab 99 kr./md – adgang til Live videoer og onlinetræning. Overfør 99 kr. hver måned til MobilePay: 66990 og opret dig her.

  • Opret Jacks NOLIMIT støtteabonnement 449 kr/md med nye betingelser her – adgang til online træning, gratis leje af udstyr og pladser på hold når vi må åbne igen. Dette vil blive stoppet automatisk i tilfælde af at Jacks Studio åbner igen. Klik her for at oprette Jacks støtteabonnement.

  • Køb 1 eller 10 støtteklip som kan anvendes når vi åbner igen. Klik her

  • Støt med et selvvalgt beløb på MobilePay 66990 eller konto 9070 – 1628121164

Se alle støttemuligheder ved at klikke her

FAQ – spørgsmål og svar

Midlertidige retningslinjer for deltagelse på hold i fase 1:
1. Du skal stå klar og omklædt, foran mødested 10 minutter før holdstart.
2. Din instruktør vil guide dig ind til din plads.
3. Du skal holde den anviste afstand under hele undervisningen.
4. Du skal selv medbringe måtte, vand og håndklæde på min. 50x140cm.
5. Hvis du har glemt det udstyr, der skal anvendes, kan du desværre ikke låne af os og vil derfor ikke kunne deltage i træningen.
6. Efter endt undervisning skal alt brugt udstyr sprittes af og du skal forlade stedet senest 10 minutter efter endt træning.
7. Oplever du symptomer på sygdom op til holdstart, skal du kontakte os på så vi kan få dig af holdet – selvfølgelig uden “late cancel” gebyr. Hvis du bare bliver væk, eller møder op og bliver afvist, vi du blive trukket et “late cancel” gebyr. Kontaktnummer og adresse oplyses ved tilmelding til hold
8. De midlertidige retningslinjer vil blive ændret i takt med udmeldinger fra sundhedsmyndighederne, følg derfor med på www.jacksstudio.dk/faq hvor vi opdaterer løbende.

Category: Corona

Vi respekterer selvfølgelig fuldt ud, at der er nogle mennesker som stadig skal passe på, og derfor kan du blive sat i bero uden beregning. Vi stopper abonnementet indtil du ønsker at starte det igen, i hele kalendermåneder. Skriv til os via nedenstående formular og vælg “bero” i emne.

Du er dog velkommen på udendørs hold, hvor vi kan lave stor afstand til hinanden og respektere ekstra afstand til dig (vi har 8-12 kvm per person udenfor).

Category: Corona

Alle der har haft et aktivt medlemskab, som årsabonnementer, støtteabonnementer, støtteklip og dem som har valgt at genaktivere deres abonnement under nedlukningen, har været aktive hele tiden og kunne følge hold fra 8. juni udendørs.

Har du et løbende abonnement som er blevet sat i bero under vores tvungne nedlukning, er det genstartet 1. juli så du kan booke dig på hold udendørs, og så snart det er muligt også indendørs. Du skulle gerne have modtaget et nyhedsbrev med de midlertidige retningslinjer for genåbningen. Ellers kan du læse det her: “Genåbning i faser”

 

Alle forudbetalte abonnementer har været aktive til udendørs holdtræning (på nær specielle bootcamps) siden 1. juni. Vi har testet udendørs træning med dem, der har haft et forudbetalt abonnement, da de ikke har kunnet blive kompenseret i nedlukningen. Per 1. juni er der åbnet for alle abonnementer igen, men løbende abonnementer har midlertidigt en begrænsning på 5 hold per måned fra juli. På den måde sikrer vi at alle får en fair chance for at deltage på holdtræning. Der er ingen begrænsning på årsabonnementer, men vi opfordrer til fair brug af denne frihed.

 

Categories: Corona, Medlemskab

Fra mandag den 23. marts har vi åbnet op for online træning. Online træningen kan du følge på Jacksstudio.dk/online – Live videoer finder du på facebook.com/groups/jacksstudioonline

Læs info udsendt om online træning her:

Nyhedsbrev on online træning

Vejledning og håndtering af coronavirus

Vi tager situationen alvorligt og følger løbende udviklingen omkring coronavirus, og i den sammenhæng følger vi altid myndighedernes anbefalinger.

Vi har derfor aflyst ALLE HOLD pt.


Generel vejledning og råd til træning:

  • Vask altid hænder og desinficer før og efter træning, og husk at afspritte udstyr i forbindelse med træningen.
  • Begræns den fysiske kontakt. Lige nu må high fives, kram og kys vente. Men husk det store smil – det må gerne smitte.
  • Host og nys i dit ærme, ikke i dine hænder. Udvis god hosteetik og vis hensyn til andre.
  • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj! Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg, sørg for at holde afstand og bed andre om at tage hensyn. Den bedste omsorg er omtanke.
  • Har du været ude at rejse, skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 

Vejledning og håndtering af coronavirus

 

Hvilke forholdsregler tager vi i Jacks Studio i forhold til coronavirus?

Vi tager situationen alvorligt og følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelses hygiejneråd er gældende og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem – Klik her!

Vi opfordrer alle medlemmer til grundigt at vaske hænder og anvende desinficering før og efter træning. Vi går som altid meget op i god hygiejne og sørger som altid for at have fyldt op med desinficerende væske, som vi opfordrer alle vores medlemmer til at benytte. Vi gør opmærksom på at spritte udstyr af i forbindelse med brug. Foruden dette kigger vi hele tiden på om vi kan optimere yderligere på rengøringen. Vi forholder os til de regler, som myndighederne udstikker, og vi følger altid deres anvisninger og anbefalinger.

Hvordan sikrer Jacks Studio god hygiejne?

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger omkring dette. Vi har altid fokus på god hygiejne, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge Sundhedsstyrelses hygiejneråd grundigt og opfordrer til at vaske hænder og desinficere i forbindelse med træning. Vi rengør løbende vores udstyr. Ligeledes gør vi medlemmerne opmærksomme på at spritte udstyr af i forbindelse med brug.

Må jeg træne, hvis jeg føler mig sløj?

Af helbredsmæssige årsager anbefaler vi altid, at du bliver hjemme, hvis du føler dig syg eller utilpas. Vi opfordrer dig til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vise hensyn til andre.

Har du været ude at rejse?

Hvis du har været ude at rejse, skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Se den konkrete vejledning her: www.coronasmitte.dk

———————————-

Sundhedsmyndighedernes officielle hjemmeside

Du kan holde dig opdateret om Coronavirussen på Sundhedsmyndighedernes officielle hjemmeside.

læs mere her!

Uddrag fra vores betingelser:

Når du melder dig ind i Jacks Studio, gemmer vi oplysninger om dig. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at du kan komme ind i centrene, for at vi kan opkræve medlemskontingent samt for at kunne levere yderligere tjenester, som du har bedt om. Vi bruger ikke data til formål, som ikke er nødvendige for at overholde vores aftale med dig eller til formål, som du ikke selv har bedt om eller selv har accepteret. Vi deler derfor heller ikke med tredjemand eller samarbejdspartnere uden din accept.

Vi gemmer dine data i maksimalt 4 år efter udløbet af dit medlemskab jf. regnskabslovens bestemmelser om opbevaringspligt af bilag.

 

se muligheder længere oppe på denne side.

Category: Medlemskab

Hvis du ikke ønsker at være medlem mere, skal du bruge nedenstående formular og vælge opsigelse i emnet. Vi samler opsigelser op til månedsafslutning. Dit abonnement vil blive stoppet jævnfør din opsigelsesfrist.

Tak for denne gang 🙂

Categories: Corona, Medlemskab

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her. Bemærk at vi pt. prioriterer at redde vores forretning og at der kan være lang ventetid på svar.