Jacks FAQ – find svar på de fleste spørgsmål her

Home/Jacks FAQ – find svar på de fleste spørgsmål her

Klik på en overskrift
– så giver vi et svar

COVID-19 INFO

Vi modtager rigtig mange henvendelser i disse dage, og har svært ved at følge med i besvarelser. Derfor koncentrerer vi os om at kæmpe for overlevelsen af Jacks Studio. Vi skal nok svare på din besked, når du udfylder formularen her under, hvis du ikke kan finde svar.

VIGTIGT:
Der sker meget hver dag, og der kommer nye udmeldinger fra myndighederne flere gange dagligt. Vi følger anbefalingerne, og er senest pålagt at holde lukket til 13. april.

Vi skal dog melde ærligt ud til jer, at de hjælpepakker I hører om i pressemeddelelser fra myndighederne, kan trække langt ud. Og at alt skal ordnes manuelt for hvert enkelt berørt selskab. Det betyder at vi risikerer betalingsstandsning i mellemtiden, og det vil vi for alt i verden undgå. For så er der intet Jacks når corona-virussen er slået tilbage.

DU KAN HJÆLPE
Derfor er det meget vigtigt, at du beholder dit løbende abonnement hos os i april måned med, hvis du økonomisk har mulighed for det. Ellers kan du sætte det i bero ved at udfylde formularen her på jacksstudio.dk/faq. Vi vil tilbyde dig onlinetræning i mellemtiden, samt lån af udstyr, og hvis vores tvungne lukning trækker længere ud end 13. april, vil vi være klar med en kompensation til jer. Vi er et meget lille studie, som har investeret alt i at få de bedste instruktører og hold. Alt det har kostet penge, som vi kan stå til at miste nu.

Du kan som NOLIMIT kunde låne udstyr af os for en uge ad gangen (mandag til mandag). Book via appen.
Du kan også låne en trampolin frem til vi åbner igen, mod et depositum på 1.200 kr. (trampolinens værdi). Hvis du ønsker at beholde trampolinen når vi åbner igen, så gør du bare det. Ellers køber vi den tilbage, ud fra den stand den har på tilbagekøbsdatoen. Skriv til os hvis du vil vide mere eller hvis vi skal ringe dig op. Vi har også ekstra-ordinært vores telefon åben til forespørgsler om udstyr mandag kl. 14-16 og fredag kl. 9-11
Telefonnummer: 21931172

Fra mandag den 23. marts har vi åbnet op for online træning.  Læs info her:
Nyhedsbrev on online træning

Vejledning og håndtering af coronavirus

Vi tager situationen alvorligt og følger løbende udviklingen omkring coronavirus, og i den sammenhæng følger vi altid myndighedernes anbefalinger.

Vi har derfor aflyst ALLE HOLD pt.


Generel vejledning og råd til træning:

  • Vask altid hænder og desinficer før og efter træning, og husk at afspritte udstyr i forbindelse med træningen.
  • Begræns den fysiske kontakt. Lige nu må high fives, kram og kys vente. Men husk det store smil – det må gerne smitte.
  • Host og nys i dit ærme, ikke i dine hænder. Udvis god hosteetik og vis hensyn til andre.
  • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj! Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg, sørg for at holde afstand og bed andre om at tage hensyn. Den bedste omsorg er omtanke.
  • Har du været ude at rejse, skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 

Vejledning og håndtering af coronavirus

 

Hvilke forholdsregler tager vi i Jacks Studio i forhold til coronavirus?

Vi tager situationen alvorligt og følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelses hygiejneråd er gældende og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem – Klik her!

Vi opfordrer alle medlemmer til grundigt at vaske hænder og anvende desinficering før og efter træning. Vi går som altid meget op i god hygiejne og sørger som altid for at have fyldt op med desinficerende væske, som vi opfordrer alle vores medlemmer til at benytte. Vi gør opmærksom på at spritte udstyr af i forbindelse med brug. Foruden dette kigger vi hele tiden på om vi kan optimere yderligere på rengøringen. Vi forholder os til de regler, som myndighederne udstikker, og vi følger altid deres anvisninger og anbefalinger.

Hvordan sikrer Jacks Studio god hygiejne?

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger omkring dette. Vi har altid fokus på god hygiejne, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge Sundhedsstyrelses hygiejneråd grundigt og opfordrer til at vaske hænder og desinficere i forbindelse med træning. Vi rengør løbende vores udstyr. Ligeledes gør vi medlemmerne opmærksomme på at spritte udstyr af i forbindelse med brug.

Må jeg træne, hvis jeg føler mig sløj?

Af helbredsmæssige årsager anbefaler vi altid, at du bliver hjemme, hvis du føler dig syg eller utilpas. Vi opfordrer dig til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vise hensyn til andre.

Har du været ude at rejse?

Hvis du har været ude at rejse, skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Se den konkrete vejledning her: www.coronasmitte.dk

———————————-

Sundhedsmyndighedernes officielle hjemmeside

Du kan holde dig opdateret om Coronavirussen på Sundhedsmyndighedernes officielle hjemmeside.

læs mere her!

Uddrag fra vores betingelser:

Når du melder dig ind i Jacks Studio, gemmer vi oplysninger om dig. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at du kan komme ind i centrene, for at vi kan opkræve medlemskontingent samt for at kunne levere yderligere tjenester, som du har bedt om. Vi bruger ikke data til formål, som ikke er nødvendige for at overholde vores aftale med dig eller til formål, som du ikke selv har bedt om eller selv har accepteret. Vi deler derfor heller ikke med tredjemand eller samarbejdspartnere uden din accept.

Vi gemmer dine data i maksimalt 4 år efter udløbet af dit medlemskab jf. regnskabslovens bestemmelser om opbevaringspligt af bilag.

 

Vi har haft klippekort til 1.200 kr. for 10 klip, MEN vi oplevede ofte at vores kunder ville have mere frihed, og ikke have et klippekort der løb ud. Så vi har erstattet det med enkelt klip (walk in), som så til gengæld kun koster 100 kr. per gang!

Skal du træne billigere så skal du have NOLIMIT. Det koster kun 449 kr/md og du kan træne lige så meget du vil på alle hold, og booke op til 2 kalendermåneder frem. Find aktuelt tilbud for nye kunder her: jacksstudio.dk/NOLIMIT

Vil du være endnu mere fleksibel, så er vi også en del af ClassPass, hvor du kan booke hold til mange studier i København, inkl. Jacks Studio. Find deres app i din app butik på mobilen.

Vores børnedans har sit helt eget univers på www.KIDSONLY.dk , hvor du kan finde priser, ferier m.m. og tilmelde dit barn til de aktuelle hold.

Er I kommet for sent, så send os en besked via formularen herunder, så løser vi det.

Du melder dig ind online via vores hjemmeside

Vi glæder os til at se dig til masser af træning!

Category: Medlemskab

Hvis du ønsker at melde dig ud af Jacks Studio, kan du gøre det på følgende måder:

  1. Anvend vores kontaktformular
  2. Du kan sende et brev til Jacks Studio, Strandlodsvej 48, 2300 Københavns S, Mrk. ”Opsigelse”

VIGTIGT: Du er ikke udmeldt, blot fordi du stopper din betalingsaftale. Opsigelse af dit medlemskab skal ske via en af de førnævnte muligheder og er bekræftet, så snart du modtager en bekræftelse på udmeldelsen. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke opsige dit medlemskab via telefonen eller via andre muligheder.

Bemærk desuden, at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned.


OPSIGELSE UNDER COVID-19:

For opsigelser modtaget efter 11. marts 2020, gælder samme betingelser beskrevet herover. Dog vil du blive kompenseret de dage (12. – 22. marts), der ikke har været mulighed for at træne i Jacks Studio. 

Category: Medlemskab

Ved udeblivelse eller for sen afmeldning fra allerede booket hold, vil der blive trukket et ‘late cancel fee’ på kr. 60,- per hold.

Et booket hold kan slettes op til 5 timer før holdstart uden yderligere omkostninger.

Af hensyn til pladsspild og vores andre medlemmer, kan holdet dog stadig afmeldes helt op holdstart, dog vil det udløse et ‘late cancel fee’.

Bemærk: Datoen der er trukket gebyr, er ikke nødvendigvis sammen dato, som der har været ‘late cancel’ fra dit kreditkort. Der kan gå 1-14 dage fra gebyret er blevet pålagt.

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her.