Jacks FAQ og COVID-19 info

Home/Jacks FAQ og COVID-19 info

Genåbning af Jacks

Så er vi endelig sikre på at Jacks Studio kommer igennem krisen. Og det er KUN pga. jeres økonomiske støtte. Derfor har vi glædet os til at melde ud, at holdplanen nu ligger online for alle.


Mere info kommer her omkring 8. juni

Information om COVID-19

Snarlig genåbning af Jacks Studio

Vi er meget glade for myndighedernes og regeringens udmelding omkring at fitness centre må åbne igen

  Opdateret d. 1.juli

Har du lånt udstyr skal det returneres snarest så vi kan være klar til genåbning.

I Jacks Studio følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er kundernes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit i lokalerne. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Jacks Studio eller vores udendørs træning, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning eller har været udsat for COVID-19 i din omgangskreds.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT 1 år – UPDATE 1. juli
Alle forudbetalte årsarbonnementer er blevet aktiveret igen, så du kan deltage i træningen der er udbudt på holdplanen.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT månedsabonnement – UPDATE 1. juli
Alle abonnementer som blev sat i bero 20. april, vil automatisk starte op igen når vi også åbner op for alle hold i juli. Du skal intet foretage dig.

Særligt vedrørende kunder med klippekort
Alle klippekort er automatisk forlænget med resten af året. Hvis dit klippekort ikke virker, så kontakt os via formularen herunder.

Særligt vedrørende leje af udstyr i nedlukningsperioden
Alle der har lånt og lejet udstyr i Jacks, bedes returnere dette snarest, så vi kan åbne studiet igen.

Bemærk at du ikke kan blive økonomisk kompenseret, da vi er blevet lukket ned af myndighederne og vi stadig ikke kender længden af den kontrollerede åbning. Vi kan også kun i begrænset omfang, kompensere vores kunder, da der ved genåbning vil være mere begrænsede pladser i en periode.

FAQ – spørgsmål og svar

Når du tilmelder dig som kunde, kan du selv vælge hvilke nyhedsbreve du ønsker. Der er 3 muligheder:

 • Account management – vigtige ændringer i dit abonnement og meddelelser til alle abonnenter
 • Reminders and schedule changes – påmindelser og ændringer i tilmeldte hold
 • News and promos – nyhedsbrev med tilbud, events, reklamer og almindelige meddelelser

Som udgangspunkt skal du selv vælge om du vil have vores “news and promos” – resten er allerede valgt ved oprettelse, og skal fravælges

Hvis du gerne vil modtage vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig via denne formular

1. juli åbnede Jacks Studio for i første omgang udendørs hold. Alle abonnenter som ikke har ønsket at opsige eller blive sat i bero, når vi kunne åbne, er derfor aktiveret igen til træning.

Da vi skal følge nogle meget omfangsrige retningslinjer (8 sider!), åbner vi stille og roligt for indendørs træning når det er muligt. Det er hvad vi har af muligheder pt.

Hvis du har opsagt dit abonnement eller selv aktivt har sat dit abonnement i bero under corona-nedlukningen og alligevel er blevet trukket, så send også en besked via nedenstående formular, og vælg “opsigelse/bero” i emnefeltet, så vi kan returnere det du har til gode.

Category: Medlemskab

Alle klippekort blev forlænget under Corona, til at gælde resten af 2020. Hvis dit klippekort ikke virker så prøv først at logge ud og ind igen på appen/bookingsiden. Hvis det ikke virker, så send os en besked i formularen herunder – vælg “abonnement” i emnet.

Category: Medlemskab

For nu er det ikke muligt at træne indendørs. 4. juli begyndte vi endelig genåbningen af Jacks Studio, som forløber efter nedenstående plan og midlertidige retningslinjer. Vi har valgt at dele det ind i 3 faser, så vi kan komme i gang på den helt rigtige måde.

 • Fase 1: 4. juli – åbning af holdtræning udendørs for alle
 • Fase 2: indendørs og udendørs holdtræning udvides
 • Fase 3: al træning rykkes indendørs

Vi har for nu, på baggrund af de nyeste omstændige retningslinjer udstedt af sundhedsmyndighederne (8 sider!), valgt at starte med en udendørs løsning, så der kan opretholdes en kompromisløs kvalitet og intensitet under din træning. Planen er indtil videre at holde den model frem til vores fase 2, hvor vi udvider med indendørs træning.

Så snart der lempes yderligere på kravene til indendørs træning og vi igen kan give dig den bedst mulige oplevelse, vil vi sætte gang i fase 2. Følg med her på hjemmesiden eller via vores nyhedsbrev som du kan tilmelde her

Category: Medlemskab

Midlertidige retningslinjer for deltagelse på hold i fase 1:
1. Du skal stå klar og omklædt, foran mødested 10 minutter før holdstart.
2. Din instruktør vil guide dig ind til din plads.
3. Du skal holde den anviste afstand under hele undervisningen.
4. Du skal selv medbringe måtte, vand og håndklæde på min. 50x140cm.
5. Hvis du har glemt det udstyr, der skal anvendes, kan du desværre ikke låne af os og vil derfor ikke kunne deltage i træningen.
6. Efter endt undervisning skal alt brugt udstyr sprittes af og du skal forlade stedet senest 10 minutter efter endt træning.
7. Oplever du symptomer på sygdom op til holdstart, skal du kontakte os på så vi kan få dig af holdet – selvfølgelig uden “late cancel” gebyr. Hvis du bare bliver væk, eller møder op og bliver afvist, vi du blive trukket et “late cancel” gebyr. Kontaktnummer og adresse oplyses ved tilmelding til hold
8. De midlertidige retningslinjer vil blive ændret i takt med udmeldinger fra sundhedsmyndighederne, følg derfor med på www.jacksstudio.dk/faq hvor vi opdaterer løbende.

Category: Corona

Vi respekterer selvfølgelig fuldt ud, at der er nogle mennesker som stadig skal passe på, og derfor kan du blive sat i bero uden beregning. Vi stopper abonnementet indtil du ønsker at starte det igen, i hele kalendermåneder. Skriv til os via nedenstående formular og vælg “bero” i emne.

Du er dog velkommen på udendørs hold, hvor vi kan lave stor afstand til hinanden og respektere ekstra afstand til dig (vi har 8-12 kvm per person udenfor).

Category: Corona

Alle der har haft et aktivt medlemskab, som årsabonnementer, støtteabonnementer, støtteklip og dem som har valgt at genaktivere deres abonnement under nedlukningen, har været aktive hele tiden og kunne følge hold fra 8. juni udendørs.

Har du et løbende abonnement som er blevet sat i bero under vores tvungne nedlukning, er det genstartet 1. juli så du kan booke dig på hold udendørs, og så snart det er muligt også indendørs. Du skulle gerne have modtaget et nyhedsbrev med de midlertidige retningslinjer for genåbningen. Ellers kan du læse det her: “Genåbning i faser”

 

Alle forudbetalte abonnementer har været aktive til udendørs holdtræning (på nær specielle bootcamps) siden 1. juni. Vi har testet udendørs træning med dem, der har haft et forudbetalt abonnement, da de ikke har kunnet blive kompenseret i nedlukningen. Per 1. juni er der åbnet for alle abonnementer igen, men løbende abonnementer har midlertidigt en begrænsning på 5 hold per måned fra juli. På den måde sikrer vi at alle får en fair chance for at deltage på holdtræning. Der er ingen begrænsning på årsabonnementer, men vi opfordrer til fair brug af denne frihed.

 

Categories: Corona, Medlemskab

Fra mandag den 23. marts har vi åbnet op for online træning. Online træningen kan du følge på Jacksstudio.dk/online – Live videoer finder du på facebook.com/groups/jacksstudioonline

Læs info udsendt om online træning her:

Nyhedsbrev on online træning

Vejledning og håndtering af coronavirus

Vi tager situationen alvorligt og følger løbende udviklingen omkring coronavirus, og i den sammenhæng følger vi altid myndighedernes anbefalinger.

Vi har derfor aflyst ALLE HOLD pt.


Generel vejledning og råd til træning:

 • Vask altid hænder og desinficer før og efter træning, og husk at afspritte udstyr i forbindelse med træningen.
 • Begræns den fysiske kontakt. Lige nu må high fives, kram og kys vente. Men husk det store smil – det må gerne smitte.
 • Host og nys i dit ærme, ikke i dine hænder. Udvis god hosteetik og vis hensyn til andre.
 • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj! Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare.
 • Hvis du er ældre eller kronisk syg, sørg for at holde afstand og bed andre om at tage hensyn. Den bedste omsorg er omtanke.
 • Har du været ude at rejse, skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 

Vejledning og håndtering af coronavirus

 

Hvilke forholdsregler tager vi i Jacks Studio i forhold til coronavirus?

Vi tager situationen alvorligt og følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelses hygiejneråd er gældende og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem – Klik her!

Vi opfordrer alle medlemmer til grundigt at vaske hænder og anvende desinficering før og efter træning. Vi går som altid meget op i god hygiejne og sørger som altid for at have fyldt op med desinficerende væske, som vi opfordrer alle vores medlemmer til at benytte. Vi gør opmærksom på at spritte udstyr af i forbindelse med brug. Foruden dette kigger vi hele tiden på om vi kan optimere yderligere på rengøringen. Vi forholder os til de regler, som myndighederne udstikker, og vi følger altid deres anvisninger og anbefalinger.

Hvordan sikrer Jacks Studio god hygiejne?

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger omkring dette. Vi har altid fokus på god hygiejne, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge Sundhedsstyrelses hygiejneråd grundigt og opfordrer til at vaske hænder og desinficere i forbindelse med træning. Vi rengør løbende vores udstyr. Ligeledes gør vi medlemmerne opmærksomme på at spritte udstyr af i forbindelse med brug.

Må jeg træne, hvis jeg føler mig sløj?

Af helbredsmæssige årsager anbefaler vi altid, at du bliver hjemme, hvis du føler dig syg eller utilpas. Vi opfordrer dig til at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vise hensyn til andre.

Har du været ude at rejse?

Hvis du har været ude at rejse, skal du følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Se den konkrete vejledning her: www.coronasmitte.dk

———————————-

Sundhedsmyndighedernes officielle hjemmeside

Du kan holde dig opdateret om Coronavirussen på Sundhedsmyndighedernes officielle hjemmeside.

læs mere her!

Uddrag fra vores betingelser:

Når du melder dig ind i Jacks Studio, gemmer vi oplysninger om dig. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at du kan komme ind i centrene, for at vi kan opkræve medlemskontingent samt for at kunne levere yderligere tjenester, som du har bedt om. Vi bruger ikke data til formål, som ikke er nødvendige for at overholde vores aftale med dig eller til formål, som du ikke selv har bedt om eller selv har accepteret. Vi deler derfor heller ikke med tredjemand eller samarbejdspartnere uden din accept.

Vi gemmer dine data i maksimalt 4 år efter udløbet af dit medlemskab jf. regnskabslovens bestemmelser om opbevaringspligt af bilag.

 

se muligheder længere oppe på denne side.

Category: Medlemskab

Hvis du ikke ønsker at være medlem mere, skal du bruge nedenstående formular og vælge opsigelse i emnet. Vi samler opsigelser op til månedsafslutning. Dit abonnement vil blive stoppet jævnfør din opsigelsesfrist.

Hvis du i stedet ønsker at blive sat i bero, så kan du sende os en besked med formularen herunder. Vælg “opsigelse/bero” i emnefeltet. Det koster 150 kr. at blive sat i bero.

Tak for denne gang 🙂

Categories: Corona, Medlemskab

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her. Bemærk at vi pt. prioriterer at redde vores forretning og at der kan være lang ventetid på svar.