Jacks FAQ og COVID-19 info

Home/Jacks FAQ og COVID-19 info

Genåbning af Jacks

Så er vi endelig sikre på at Jacks Studio kommer igennem krisen. Og det er KUN pga. jeres økonomiske støtte. Derfor har vi glædet os til at melde ud, at holdplanen nu ligger online for alle.


Mere info kommer her omkring 8. juni

Information om COVID-19

Snarlig genåbning af Jacks Studio

Vi er meget glade for myndighedernes og regeringens udmelding omkring at fitness centre må åbne igen

  Opdateret d. 1.juli

Har du lånt udstyr skal det returneres snarest så vi kan være klar til genåbning.

I Jacks Studio følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er kundernes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit i lokalerne. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Jacks Studio eller vores udendørs træning, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning eller har været udsat for COVID-19 i din omgangskreds.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT 1 år – UPDATE 1. juli
Alle forudbetalte årsarbonnementer er blevet aktiveret igen, så du kan deltage i træningen der er udbudt på holdplanen.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT månedsabonnement – UPDATE 1. juli
Alle abonnementer som blev sat i bero 20. april, vil automatisk starte op igen når vi også åbner op for alle hold i juli. Du skal intet foretage dig.

Særligt vedrørende kunder med klippekort
Alle klippekort er automatisk forlænget med resten af året. Hvis dit klippekort ikke virker, så kontakt os via formularen herunder.

Særligt vedrørende leje af udstyr i nedlukningsperioden
Alle der har lånt og lejet udstyr i Jacks, bedes returnere dette snarest, så vi kan åbne studiet igen.

Bemærk at du ikke kan blive økonomisk kompenseret, da vi er blevet lukket ned af myndighederne og vi stadig ikke kender længden af den kontrollerede åbning. Vi kan også kun i begrænset omfang, kompensere vores kunder, da der ved genåbning vil være mere begrænsede pladser i en periode.

FAQ – spørgsmål og svar

Midlertidige retningslinjer for deltagelse på hold i fase 1:
1. Du skal stå klar og omklædt, foran mødested 10 minutter før holdstart.
2. Din instruktør vil guide dig ind til din plads.
3. Du skal holde den anviste afstand under hele undervisningen.
4. Du skal selv medbringe måtte, vand og håndklæde på min. 50x140cm.
5. Hvis du har glemt det udstyr, der skal anvendes, kan du desværre ikke låne af os og vil derfor ikke kunne deltage i træningen.
6. Efter endt undervisning skal alt brugt udstyr sprittes af og du skal forlade stedet senest 10 minutter efter endt træning.
7. Oplever du symptomer på sygdom op til holdstart, skal du kontakte os på så vi kan få dig af holdet – selvfølgelig uden “late cancel” gebyr. Hvis du bare bliver væk, eller møder op og bliver afvist, vi du blive trukket et “late cancel” gebyr. Kontaktnummer og adresse oplyses ved tilmelding til hold
8. De midlertidige retningslinjer vil blive ændret i takt med udmeldinger fra sundhedsmyndighederne, følg derfor med på www.jacksstudio.dk/faq hvor vi opdaterer løbende.

Category: Corona

Vi respekterer selvfølgelig fuldt ud, at der er nogle mennesker som stadig skal passe på, og derfor kan du blive sat i bero uden beregning. Vi stopper abonnementet indtil du ønsker at starte det igen, i hele kalendermåneder. Skriv til os via nedenstående formular og vælg “bero” i emne.

Du er dog velkommen på udendørs hold, hvor vi kan lave stor afstand til hinanden og respektere ekstra afstand til dig (vi har 8-12 kvm per person udenfor).

Category: Corona

Alle forudbetalte abonnementer har været aktive til udendørs holdtræning (på nær specielle bootcamps) siden 1. juni. Vi har testet udendørs træning med dem, der har haft et forudbetalt abonnement, da de ikke har kunnet blive kompenseret i nedlukningen. Per 1. juni er der åbnet for alle abonnementer igen, men løbende abonnementer har midlertidigt en begrænsning på 5 hold per måned fra juli. På den måde sikrer vi at alle får en fair chance for at deltage på holdtræning. Der er ingen begrænsning på årsabonnementer, men vi opfordrer til fair brug af denne frihed.

 

Categories: Corona, Medlemskab

Hvis du ikke ønsker at være medlem mere, skal du bruge nedenstående formular og vælge opsigelse i emnet. Vi samler opsigelser op til månedsafslutning. Dit abonnement vil blive stoppet jævnfør din opsigelsesfrist.

Hvis du i stedet ønsker at blive sat i bero, så kan du sende os en besked med formularen herunder. Vælg “opsigelse/bero” i emnefeltet. Det koster 150 kr. at blive sat i bero.

Tak for denne gang 🙂

Categories: Corona, Medlemskab

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her. Bemærk at vi pt. prioriterer at redde vores forretning og at der kan være lang ventetid på svar.