Jacks FAQ og COVID-19 info

Home/Jacks FAQ og COVID-19 info

Genåbning af Jacks

Så er vi endelig sikre på at Jacks Studio kommer igennem krisen. Og det er KUN pga. jeres økonomiske støtte. Derfor har vi glædet os til at melde ud, at holdplanen nu ligger online for alle.


Mere info kommer her omkring 8. juni

Information om COVID-19

Snarlig genåbning af Jacks Studio

Vi er meget glade for myndighedernes og regeringens udmelding omkring at fitness centre må åbne igen

  Opdateret d. 1.juli

Har du lånt udstyr skal det returneres snarest så vi kan være klar til genåbning.

I Jacks Studio følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er kundernes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit i lokalerne. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Jacks Studio eller vores udendørs træning, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning eller har været udsat for COVID-19 i din omgangskreds.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT 1 år – UPDATE 1. juli
Alle forudbetalte årsarbonnementer er blevet aktiveret igen, så du kan deltage i træningen der er udbudt på holdplanen.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT månedsabonnement – UPDATE 1. juli
Alle abonnementer som blev sat i bero 20. april, vil automatisk starte op igen når vi også åbner op for alle hold i juli. Du skal intet foretage dig.

Særligt vedrørende kunder med klippekort
Alle klippekort er automatisk forlænget med resten af året. Hvis dit klippekort ikke virker, så kontakt os via formularen herunder.

Særligt vedrørende leje af udstyr i nedlukningsperioden
Alle der har lånt og lejet udstyr i Jacks, bedes returnere dette snarest, så vi kan åbne studiet igen.

Bemærk at du ikke kan blive økonomisk kompenseret, da vi er blevet lukket ned af myndighederne og vi stadig ikke kender længden af den kontrollerede åbning. Vi kan også kun i begrænset omfang, kompensere vores kunder, da der ved genåbning vil være mere begrænsede pladser i en periode.

FAQ – spørgsmål og svar

1. juli åbnede Jacks Studio for i første omgang udendørs hold. Alle abonnenter som ikke har ønsket at opsige eller blive sat i bero, når vi kunne åbne, er derfor aktiveret igen til træning.

Da vi skal følge nogle meget omfangsrige retningslinjer (8 sider!), åbner vi stille og roligt for indendørs træning når det er muligt. Det er hvad vi har af muligheder pt.

Hvis du har opsagt dit abonnement eller selv aktivt har sat dit abonnement i bero under corona-nedlukningen og alligevel er blevet trukket, så send også en besked via nedenstående formular, og vælg “opsigelse/bero” i emnefeltet, så vi kan returnere det du har til gode.

Category: Medlemskab

Alle klippekort blev forlænget under Corona, til at gælde resten af 2020. Hvis dit klippekort ikke virker så prøv først at logge ud og ind igen på appen/bookingsiden. Hvis det ikke virker, så send os en besked i formularen herunder – vælg “abonnement” i emnet.

Category: Medlemskab

For nu er det ikke muligt at træne indendørs. 4. juli begyndte vi endelig genåbningen af Jacks Studio, som forløber efter nedenstående plan og midlertidige retningslinjer. Vi har valgt at dele det ind i 3 faser, så vi kan komme i gang på den helt rigtige måde.

  • Fase 1: 4. juli – åbning af holdtræning udendørs for alle
  • Fase 2: indendørs og udendørs holdtræning udvides
  • Fase 3: al træning rykkes indendørs

Vi har for nu, på baggrund af de nyeste omstændige retningslinjer udstedt af sundhedsmyndighederne (8 sider!), valgt at starte med en udendørs løsning, så der kan opretholdes en kompromisløs kvalitet og intensitet under din træning. Planen er indtil videre at holde den model frem til vores fase 2, hvor vi udvider med indendørs træning.

Så snart der lempes yderligere på kravene til indendørs træning og vi igen kan give dig den bedst mulige oplevelse, vil vi sætte gang i fase 2. Følg med her på hjemmesiden eller via vores nyhedsbrev som du kan tilmelde her

Category: Medlemskab

Alle forudbetalte abonnementer har været aktive til udendørs holdtræning (på nær specielle bootcamps) siden 1. juni. Vi har testet udendørs træning med dem, der har haft et forudbetalt abonnement, da de ikke har kunnet blive kompenseret i nedlukningen. Per 1. juni er der åbnet for alle abonnementer igen, men løbende abonnementer har midlertidigt en begrænsning på 5 hold per måned fra juli. På den måde sikrer vi at alle får en fair chance for at deltage på holdtræning. Der er ingen begrænsning på årsabonnementer, men vi opfordrer til fair brug af denne frihed.

 

Categories: Corona, Medlemskab

se muligheder længere oppe på denne side.

Category: Medlemskab

Hvis du ikke ønsker at være medlem mere, skal du bruge nedenstående formular og vælge opsigelse i emnet. Vi samler opsigelser op til månedsafslutning. Dit abonnement vil blive stoppet jævnfør din opsigelsesfrist.

Hvis du i stedet ønsker at blive sat i bero, så kan du sende os en besked med formularen herunder. Vælg “opsigelse/bero” i emnefeltet. Det koster 150 kr. at blive sat i bero.

Tak for denne gang 🙂

Categories: Corona, Medlemskab

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her. Bemærk at vi pt. prioriterer at redde vores forretning og at der kan være lang ventetid på svar.