Jacks FAQ og COVID-19 info

Home/Jacks FAQ og COVID-19 info

GENÅBNING 1/9

Så er vi endelig sikre på at Jacks Studio kommer igennem krisen. Og det er KUN pga. jeres økonomiske støtte. Derfor har vi glædet os til at melde ud, at vi slår dørene op igen for fuld holdplan fra september. Og bliver der mulighed for at åbne før, så vil I få adgang til bootcamps, forløb og workshops op til åbningen.


Mere info kommer her omkring 8. juni

Information om COVID-19

Den midlertidige lukning er forlænget – Hvad betyder det?

Myndighederne har den 11. maj 2020 opdateret os alle om COVID-19 situationen i Danmark. Det udvidede påbud fra myndighederne betyder, at den midlertidige lukning af Jacks Studio er forlænget til og med august.

Vi følger til enhver tid myndighedernes anbefaling og afventer fortsat yderligere udmeldinger fra myndighederne.

  Opdateret d. 13. maj

Har du lånt udstyr kan du beholde det frem til 18. maj, hvor vi afventer næste udmelding fra myndighederne.

I Jacks Studio følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er kundernes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit i lokalerne. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Jacks Studio, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning eller har været udsat for COVID-19 i din omgangskreds.

Vi har den 20. april måtte tage den tunge beslutning, at sætte ALLE kunder i bero lukkeperioden inkl. støtte-abonnementer, årsabonnementer, klippekort og forløb, da der ikke er udsigt til holdtræning som vi kender det, hvis der kommer en åbning efter 10. maj. Det betyder desværre også, at vi har måtte opsige lejemålet for 1. sal af Jacks, og hvis nedlukning fortsætter flere måneder endnu, er vi også nødsaget til at lukke hele Jacks Studio, som du kender det. Husk at alt du allerede har betalt til Jacks er geninvesteret i det studie du kender. Så selvom du føler at du har lagt penge i Jacks Studio til f.eks. et årsabonnement, så er de penge der ikke nu, og du kan kun være med til at redde Jacks ved at støtte os økonomisk igen. F.eks ved et støtteabonnement eller en donation på MobilePay 66990. Du kan se flere muligheder her

Vi vil gerne takke dig for den store loyalitet, du udviser som kunde. Du skal vide, at din opbakning er uvurderlig, og vi er meget kede af, at du ikke kan benytte Jacks Studio i denne svære tid.

Som kunde har du ret til kompensation for de dage, som du mister fra 1. maj og frem. Derfor skubbes din udløbsdato for den service du har købt med de dage vi er lukket – pt. 18 dage i maj måned. Dette vil løbende blive udskudt, hvis vi fortsat ikke kan udbyde træning til dig.

Hvis du ønsker at støtte Jacks Studio i denne svære tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.

Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale kunder i Jacks Studio, og at I på denne måde er med til at sikre, at vi igen kan mødes om det fællesskab vi har i Jacks, når vi måske igen får muligheden for at byde jer velkommen i studiet.

En stor tak til alle, både for tålmodighed, tillid og opbakning.

Særligt vedrørende opsigelser i nedlukningsperioden
Hvis du i perioden fra den tvungne nedlukning den 11. marts og frem, har valgt at opsige dit abonnement, på trods af at vi har sat alle kunder i bero, vil du skulle betale oprettelsesgebyr igen hvis vi åbner. Dog vil der ved en mulig genåbning være et begrænset antal pladser til nye medlemmer, så længe vi er under regler for at holde afstand. Pt. betyder det ½ antal pladser og ½ antal hold. Dette er for at sikre den bedst mulige service for de kunder der er tilbage. Vi håber på jeres forståelse.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT 1 år
Som årskunde har du ret til kompensation for de dage, som du mister fra 1. maj og frem. Derfor skubbes din udløbsdato med den tid du mister. Dette vil løbende blive udskudt, hvis vi fortsat ikke kan udbyde træning til dig. Nedenfor kan du se en række eksempler. I nedlukningsperioden opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk, så der også er et Jacks at komme tilbage til. Dit forudbetalte beløb er allerede investeret i Jacks og kommer os IKKE til gode under denne krise! Så længe du er i bero kan du ikke leje udstyr eller benytte onlinetræning.

Eksempel 1:
Du har et årsabonnement, som står til udløb den 31. december 2020. Du går glip af 10 dage i maj måned og vil derfor blive forlænget til 11. januar 2021. I perioden maj måned og frem, vil dit abonnement stå i bero og du skal derfor selv vælge om du ønsker at støtte Jacks Studio med en af nedenstående muligheder, hvis du ønsker at deltage i vores online aktiviteter.

Eksempel 2:
Du har et årsabonnement, som står til udløb den 31. marts 2021. Du går glip af 10 dage i maj måned og vil derfor blive forlænget til 11. april 2021. I perioden maj måned og frem, vil dit abonnement stå i bero og du skal derfor selv vælge om du ønsker at støtte Jacks Studio med en af nedenstående muligheder, hvis du ønsker at deltage i vores online aktiviteter.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT månedsabonnement
Den 20. april tog vi beslutningen om at sætte ALLE abonnementer i bero fra 1. maj og frem. Det betyder at dit abonnement ikke bliver trukket så længe Jacks Studio er lukket ned. Hvis vi åbner op igen efter 10. maj vil dit abonnement blive trukket for de resterende dage af maj måned. Har du valgt en af nedenstående støttemuligheder, vil du ikke blive trukket i maj, og du vil blive tilbudt en plads, på de hold vi kan slå op. I nedlukningsperioden opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk, så der også er et Jacks at komme tilbage til.

Særligt vedrørende kunder med klippekort
Alle klippekort er automatisk forlænget med resten af året. I nedlukningsperioden opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk, så der også er et Jacks at komme tilbage til. Vi har derfor ekstra-ordinært lukket op for køb af 10-klip til 1.200 kr. Køb her

Særligt vedrørende leje af udstyr i nedlukningsperioden
Alle der har købt Jacks støtteabonnement til 449 kr/md EFTER nedlukningen den 11. marts, kan gratis låne udstyr til Trampolin og Bodyshape. Det gælder derfor IKKE abonnementer der er sat i bero. Hvis du kun ønsker at leje udstyr, kan du følge med under punktet i FAQ eller via dette link. Vi afventer dog myndighedernes næste meldinger om åbning af Danmark de 10. maj før vi åbner for udlejning.

Bemærk at du ikke kan blive økonomisk kompenseret, da vi er blevet lukket ned af myndighederne og vi stadig ikke kender længden af nedlukningstiden.

Træn med os derhjemme

Imens vi venter kan du benytte vores online hjemmetræning og løbende træningsudfordringer via facebook.

Vi glæder os til at se jer igen på den anden side.

VIGTIGT:

Der sker meget hver dag, og der kommer nye udmeldinger fra myndighederne flere gange dagligt. Vi følger anbefalingerne, og er senest pålagt at holde lukket til 10. maj.

Vi skal dog melde ærligt ud til jer, at de hjælpepakker I hører om i pressemeddelelser fra myndighederne, kan trække langt ud. Og at alt skal ordnes manuelt for hvert enkelt berørt selskab. Det betyder at vi risikerer betalingsstandsning i mellemtiden, og det vil vi for alt i verden undgå. For så er der intet Jacks når corona-virussen er slået tilbage.

DU KAN HJÆLPE – støt Jacks på følgende måder:

 • Støttemedlemskab 99 kr./md – adgang til Live videoer og onlinetræning. Overfør 99 kr. hver måned til MobilePay: 66990 og opret dig her.

 • Opret Jacks NOLIMIT støtteabonnement 449 kr/md med nye betingelser her – adgang til online træning, gratis leje af udstyr og pladser på hold når vi må åbne igen. Dette vil blive stoppet automatisk i tilfælde af at Jacks Studio åbner igen. Klik her for at oprette Jacks støtteabonnement.

 • Køb 1 eller 10 støtteklip som kan anvendes når vi åbner igen. Klik her

 • Støt med et selvvalgt beløb på MobilePay 66990 eller konto 9070 – 1628121164

Se alle støttemuligheder ved at klikke her

FAQ – spørgsmål og svar

Vi har besluttet, at vi ikke længere vil opkræve for nogen medlemskaber, før vi kender en endelig genåbningsdato. Alle abonnementer er derfor sat i bero på ubestemt tid.
Har du et løbende abonnement eller et forudbetalt abonnement (1 års abonnement m.fl.), er de sat i bero fra 1. maj. Du vil blive kompenseret efter genåbningen for den tid du ikke har kunne træne.
Hvis du ønsker at støtte os under nedlukning, kan du vælge de muligheder der står under støtteabonnement i teksten herover. Du vil ikke kunne benytte dit forudbetalte beløb så længe vi er lukket ned. Vi håber på jeres forståelse i denne svære situation.
Categories: Corona, Medlemskab
Vi har besluttet, at vi ikke længere vil opkræve for dit medlemskab, før vi kender en endelig genåbningsdato. Alle abonnementer er sat i bero på ubestemt tid. Har du sendt os en opsigelse efter den 11. marts vil dit medlemskab være stoppet helt og du skal betale oprettelsesgebyr igen når vi åbner for kunder igen.
Har du et løbende abonnement eller et forudbetalt abonnement (1 års abonnement m.fl.), er de sat i bero fra 1. maj. Du vil blive kompenseret efter genåbningen for den tid du ikke har kunne træne.
Hvis du ønsker at støtte os under nedlukning, kan du vælge de muligheder der står under støtteabonnement i teksten herover.
Categories: Corona, Medlemskab

Du kan leje en trampolin frem til vi åbner igen for 350 kr./md og Bodyshape udstyr til 150 kr./md eller begge dele inkl. adgang til online videoer for 449 kr./md.
Vi leverer og henter trampoliner mandag omkring den 1. i måneden – Bodyshape udstyr skal afhentes og leveres efter aftale i Jacks Studio. Leje periode er 28 dage fra den dag, du får udstyret omkring 10. maj (vi afventer myndighedernes næste udmelding). Lej via følgende link (åbnes omkring 10. maj) :

 • Online videoer 99 kr./md

 • Trampolin 350 kr./md

 • Bodyshape udstyr 150 kr./md

 • Jacks Støtteabonnement 449 kr./md (spar 100 kr./md) inkl. online videoer, leje af udstyr til Bodyshape og Trampolin leveret.

Hvis du ønsker at beholde trampolinen når vi åbner igen, så afregner vi forskellen op til 1.200 kr. med dig. Vi har også ekstra-ordinært vores telefon åben til forespørgsler om udstyr mandag kl. 14-16 og fredag kl. 9-11

Telefonnummer: 21931172

Category: Medlemskab

se muligheder længere oppe på denne side.

Category: Medlemskab

Vi har den 20. april måtte tage den tunge beslutning, at sætte ALLE kunder i bero lukkeperioden inkl. støtte-abonnementer, årsabonnementer, klippekort og forløb, da der ikke er udsigt til holdtræning som vi kender det, hvis der kommer en åbning efter 10. maj. Det betyder desværre også, at vi har måtte opsige lejemålet for 1. sal af Jacks, og hvis nedlukning fortsætter flere måneder endnu, er vi også nødsaget til at lukke hele Jacks Studio, som du kender det.


Hvis du ønsker at melde dig ud af Jacks Studio under nedlukningen, skal du ikke foretage dig noget pt. Alle abonnementer er sat i bero på ubestemt tid og bliver først startet igen når Danmark lukker op og vi kan udbyde hold igen. Hvis du opsiger alligevel, vil du blive deaktiveret i vores system og du vil også blive udelukket fra online træning og andre tiltag vi laver under den tvungne nedlukning. Læs her under.


OPSIGELSE UNDER COVID-19:

For opsigelser modtaget efter 11. marts 2020, gælder samme betingelser som du har indgået ved oprettelse. Dog vil du blive kompenseret tidsmæssigt de dage i maj måned, der ikke har været mulighed for at træne i Jacks Studio og opsigelsesfristen bortfalder midlertidigt. Du skal dog betale fuldt oprettelsesgebyr når vi starter igen, samt forudbetale for 3 måneder, hvis du har sendt os en opsigelse efter 11. marts. Dvs når vi åbner igen skal alle nye abonnementer betale:

 • Oprettelsesgebyr 299 kr.

 • Forudbetalt abonnement 3 x 449 kr.

 • I alt 1.576 kr. for de første 3 måneder efter åbning

Det kommer til at koste 100.000 – 150.000 kr. at genåbne Jacks Studio med stærk begrænset holdstørrelser og få pladser til kunder. Når vi ikke dette beløb, kan vi ikke åbne igen. Derfor er det vigtigt at du bliver og støtter os økonomisk. Ellers er der intet Jacks på den anden side. Opsiger du alligevel under den tvungne nedlukning, vil du ikke få mulighed for at starte op i Jacks igen, før vi er tilbage til fuld holdplan. Vi håber på din forståelse.

Categories: Corona, Medlemskab

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her. Bemærk at vi pt. prioriterer at redde vores forretning og at der kan være lang ventetid på svar.