Jacks FAQ og COVID-19 info

Home/Jacks FAQ og COVID-19 info

GENÅBNING 1/9

Så er vi endelig sikre på at Jacks Studio kommer igennem krisen. Og det er KUN pga. jeres økonomiske støtte. Derfor har vi glædet os til at melde ud, at vi slår dørene op igen for fuld holdplan fra september. Og bliver der mulighed for at åbne før, så vil I få adgang til bootcamps, forløb og workshops op til åbningen.


Mere info kommer her omkring 8. juni

Information om COVID-19

Den midlertidige lukning er forlænget – Hvad betyder det?

Myndighederne har den 11. maj 2020 opdateret os alle om COVID-19 situationen i Danmark. Det udvidede påbud fra myndighederne betyder, at den midlertidige lukning af Jacks Studio er forlænget til og med august.

Vi følger til enhver tid myndighedernes anbefaling og afventer fortsat yderligere udmeldinger fra myndighederne.

  Opdateret d. 13. maj

Har du lånt udstyr kan du beholde det frem til 18. maj, hvor vi afventer næste udmelding fra myndighederne.

I Jacks Studio følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er kundernes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit i lokalerne. Vi opfordrer også til, at du ikke besøger Jacks Studio, hvis du indenfor de seneste 14 dage har besøgt et land med COVID-19-smittespredning eller har været udsat for COVID-19 i din omgangskreds.

Vi har den 20. april måtte tage den tunge beslutning, at sætte ALLE kunder i bero lukkeperioden inkl. støtte-abonnementer, årsabonnementer, klippekort og forløb, da der ikke er udsigt til holdtræning som vi kender det, hvis der kommer en åbning efter 10. maj. Det betyder desværre også, at vi har måtte opsige lejemålet for 1. sal af Jacks, og hvis nedlukning fortsætter flere måneder endnu, er vi også nødsaget til at lukke hele Jacks Studio, som du kender det. Husk at alt du allerede har betalt til Jacks er geninvesteret i det studie du kender. Så selvom du føler at du har lagt penge i Jacks Studio til f.eks. et årsabonnement, så er de penge der ikke nu, og du kan kun være med til at redde Jacks ved at støtte os økonomisk igen. F.eks ved et støtteabonnement eller en donation på MobilePay 66990. Du kan se flere muligheder her

Vi vil gerne takke dig for den store loyalitet, du udviser som kunde. Du skal vide, at din opbakning er uvurderlig, og vi er meget kede af, at du ikke kan benytte Jacks Studio i denne svære tid.

Som kunde har du ret til kompensation for de dage, som du mister fra 1. maj og frem. Derfor skubbes din udløbsdato for den service du har købt med de dage vi er lukket – pt. 18 dage i maj måned. Dette vil løbende blive udskudt, hvis vi fortsat ikke kan udbyde træning til dig.

Hvis du ønsker at støtte Jacks Studio i denne svære tid, kan du vælge at se bort fra muligheden for kompensation.

Det betyder meget for os at møde opbakning fra vores loyale kunder i Jacks Studio, og at I på denne måde er med til at sikre, at vi igen kan mødes om det fællesskab vi har i Jacks, når vi måske igen får muligheden for at byde jer velkommen i studiet.

En stor tak til alle, både for tålmodighed, tillid og opbakning.

Særligt vedrørende opsigelser i nedlukningsperioden
Hvis du i perioden fra den tvungne nedlukning den 11. marts og frem, har valgt at opsige dit abonnement, på trods af at vi har sat alle kunder i bero, vil du skulle betale oprettelsesgebyr igen hvis vi åbner. Dog vil der ved en mulig genåbning være et begrænset antal pladser til nye medlemmer, så længe vi er under regler for at holde afstand. Pt. betyder det ½ antal pladser og ½ antal hold. Dette er for at sikre den bedst mulige service for de kunder der er tilbage. Vi håber på jeres forståelse.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT 1 år
Som årskunde har du ret til kompensation for de dage, som du mister fra 1. maj og frem. Derfor skubbes din udløbsdato med den tid du mister. Dette vil løbende blive udskudt, hvis vi fortsat ikke kan udbyde træning til dig. Nedenfor kan du se en række eksempler. I nedlukningsperioden opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk, så der også er et Jacks at komme tilbage til. Dit forudbetalte beløb er allerede investeret i Jacks og kommer os IKKE til gode under denne krise! Så længe du er i bero kan du ikke leje udstyr eller benytte onlinetræning.

Eksempel 1:
Du har et årsabonnement, som står til udløb den 31. december 2020. Du går glip af 10 dage i maj måned og vil derfor blive forlænget til 11. januar 2021. I perioden maj måned og frem, vil dit abonnement stå i bero og du skal derfor selv vælge om du ønsker at støtte Jacks Studio med en af nedenstående muligheder, hvis du ønsker at deltage i vores online aktiviteter.

Eksempel 2:
Du har et årsabonnement, som står til udløb den 31. marts 2021. Du går glip af 10 dage i maj måned og vil derfor blive forlænget til 11. april 2021. I perioden maj måned og frem, vil dit abonnement stå i bero og du skal derfor selv vælge om du ønsker at støtte Jacks Studio med en af nedenstående muligheder, hvis du ønsker at deltage i vores online aktiviteter.

Særligt vedrørende Jacks NOLIMIT månedsabonnement
Den 20. april tog vi beslutningen om at sætte ALLE abonnementer i bero fra 1. maj og frem. Det betyder at dit abonnement ikke bliver trukket så længe Jacks Studio er lukket ned. Hvis vi åbner op igen efter 10. maj vil dit abonnement blive trukket for de resterende dage af maj måned. Har du valgt en af nedenstående støttemuligheder, vil du ikke blive trukket i maj, og du vil blive tilbudt en plads, på de hold vi kan slå op. I nedlukningsperioden opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk, så der også er et Jacks at komme tilbage til.

Særligt vedrørende kunder med klippekort
Alle klippekort er automatisk forlænget med resten af året. I nedlukningsperioden opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk, så der også er et Jacks at komme tilbage til. Vi har derfor ekstra-ordinært lukket op for køb af 10-klip til 1.200 kr. Køb her

Særligt vedrørende leje af udstyr i nedlukningsperioden
Alle der har købt Jacks støtteabonnement til 449 kr/md EFTER nedlukningen den 11. marts, kan gratis låne udstyr til Trampolin og Bodyshape. Det gælder derfor IKKE abonnementer der er sat i bero. Hvis du kun ønsker at leje udstyr, kan du følge med under punktet i FAQ eller via dette link. Vi afventer dog myndighedernes næste meldinger om åbning af Danmark de 10. maj før vi åbner for udlejning.

Bemærk at du ikke kan blive økonomisk kompenseret, da vi er blevet lukket ned af myndighederne og vi stadig ikke kender længden af nedlukningstiden.

Træn med os derhjemme

Imens vi venter kan du benytte vores online hjemmetræning og løbende træningsudfordringer via facebook.

Vi glæder os til at se jer igen på den anden side.

VIGTIGT:

Der sker meget hver dag, og der kommer nye udmeldinger fra myndighederne flere gange dagligt. Vi følger anbefalingerne, og er senest pålagt at holde lukket til 10. maj.

Vi skal dog melde ærligt ud til jer, at de hjælpepakker I hører om i pressemeddelelser fra myndighederne, kan trække langt ud. Og at alt skal ordnes manuelt for hvert enkelt berørt selskab. Det betyder at vi risikerer betalingsstandsning i mellemtiden, og det vil vi for alt i verden undgå. For så er der intet Jacks når corona-virussen er slået tilbage.

DU KAN HJÆLPE – støt Jacks på følgende måder:

  • Støttemedlemskab 99 kr./md – adgang til Live videoer og onlinetræning. Overfør 99 kr. hver måned til MobilePay: 66990 og opret dig her.

  • Opret Jacks NOLIMIT støtteabonnement 449 kr/md med nye betingelser her – adgang til online træning, gratis leje af udstyr og pladser på hold når vi må åbne igen. Dette vil blive stoppet automatisk i tilfælde af at Jacks Studio åbner igen. Klik her for at oprette Jacks støtteabonnement.

  • Køb 1 eller 10 støtteklip som kan anvendes når vi åbner igen. Klik her

  • Støt med et selvvalgt beløb på MobilePay 66990 eller konto 9070 – 1628121164

Se alle støttemuligheder ved at klikke her

FAQ – spørgsmål og svar

se muligheder længere oppe på denne side.

Category: Medlemskab

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her. Bemærk at vi pt. prioriterer at redde vores forretning og at der kan være lang ventetid på svar.