Jacks FAQ – find svar på de fleste spørgsmål her

Home/Jacks FAQ – find svar på de fleste spørgsmål her

Klik på en overskrift
– så giver vi et svar

COVID-19 INFO

Vi modtager rigtig mange henvendelser i disse dage, og har svært ved at følge med i besvarelser. Derfor koncentrerer vi os om at kæmpe for overlevelsen af Jacks Studio. Vi skal nok svare på din besked, når du udfylder formularen her under, hvis du ikke kan finde svar.

VIGTIGT:
Der sker meget hver dag, og der kommer nye udmeldinger fra myndighederne flere gange dagligt. Vi følger anbefalingerne, og er senest pålagt at holde lukket til 13. april.

Vi skal dog melde ærligt ud til jer, at de hjælpepakker I hører om i pressemeddelelser fra myndighederne, kan trække langt ud. Og at alt skal ordnes manuelt for hvert enkelt berørt selskab. Det betyder at vi risikerer betalingsstandsning i mellemtiden, og det vil vi for alt i verden undgå. For så er der intet Jacks når corona-virussen er slået tilbage.

DU KAN HJÆLPE
Derfor er det meget vigtigt, at du beholder dit løbende abonnement hos os i april måned med, hvis du økonomisk har mulighed for det. Ellers kan du sætte det i bero ved at udfylde formularen her på jacksstudio.dk/faq. Vi vil tilbyde dig onlinetræning i mellemtiden, samt lån af udstyr, og hvis vores tvungne lukning trækker længere ud end 13. april, vil vi være klar med en kompensation til jer. Vi er et meget lille studie, som har investeret alt i at få de bedste instruktører og hold. Alt det har kostet penge, som vi kan stå til at miste nu.

Du melder dig ind online via vores hjemmeside

Vi glæder os til at se dig til masser af træning!

Category: Medlemskab

Load More

Fandt du ikke svar?

Send os en besked på vores kontaktformular

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen her under, så vil vi prøve at hjælpe dig her.